אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/11/2003 | 17:50 | מאת: סיוון-זקוקה נואשות לעזרה

אני בת 19 וחצי וכבר שנים שאני סובלת מאקנה.זה מייגע ומציק מאוד לא יפה ולא אסטתי ואני כבר לא יודעת מה לעשות.זה מתבטא הן באיזור הפנים והן בגב אבל בפנים התופעה לא חמורה.זה יותר פצעים שהפכו לסימנים או כתמים אדומים לאחר שהפצעים עברו. האם יש איזה שהם כדורים טבעיים או משהו טבעי שבאמת יכול להועיל לתופעה כי ויטמינים כן ניסיתי ולא עזרו כלל.אם כן אז איזה כדורים כן יעזרו ומהם כדורי דיינה או דיאנה. אשמח מאוד אם תוכלו לענות ולעזור לי.

18/11/2003 | 09:03 | מאת: יעל

דיאנה זה גלולות נגד הריון שהן גם עוזרות להלחם באקנה. אני לוקחת כבר מגיל 16 (אני בת 21), אבל התחלתי לא בגלל אקנה אלא בגללבעיות הורמונליות. בכל מקרה זה מטפל באקנה אבל לא בצורה ממש ממש משמעותית. על כל אחת זה משפיע שונה, אבל לרוב זה מקל על מצב הפצעים.

18/11/2003 | 10:55 | מאת: דלית

ל"עשבי קדם" יש כמה תכשירים לאקנה, והכל טבעי. כדאי לך לנסות. התוצאות מצויינות.