בעית עור באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/11/2003 | 14:14 | מאת: נועם

מזה 4 שנים אני סובל מבעית עור באיבר המין. בתחילה העור מתקשה,ולאחר יום יומיים מופיעים סדקים בעור,בהמשך התקלפות,המובילה לפצע. ובסוף התהליך הפצע מתהכה ומותיר אדמומיות בעור. תופעה זו מופיעה לפחות פעמיים בחודש. הייתי אצל מיטב הרופאים,כולל מנהל מחלקת עור במרכז הרפואי "רמב"ם". תשובות רבות קיבלתי,כמו שיפשוף או דלקת קלה,ונושא זה לא קיבל יחס מיוחד. לאחרונה הייתי אצל רופאת עור מומחית,והיא אמרה לי שיש לי מחלה בשם "seborrhea" עוד היא אמרה שמחלה זו לא עוברת לחלוטין,ונתנה לי מרשם לתרופה בשם "אלוקום". שאלותיי הן: א. האם לפי תאורי,נשמע כי זו הכן המחלה? ב. האם מחלה זו באמת אינה נרפאת? ג.האם מחלה זו היא מחלת מין,ויש סיכוי שאני מסכן את בן זוגתי,בעת יחסי מין{לכל סוגיה}? ד.מה הפתרון,שאת/ה רואה לנכון,שיעזור לי להתגבר על הבעיה?

18/11/2003 | 21:17 | מאת: משה

מה שיש לך יכול לעבור רק עם משחה בשם דרמובט להשיג אצל רופא העור שלך ולא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להשתמש בשימוש ממושך