גרוד סביב האשכים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/11/2003 | 17:36 | מאת: ירון

לאחרונה אני סובל מגרוד עז ביותר, עד לצורך להוריד את העור !! סביב האשכים, הטיפול ע"י משחות שקיבלתי מרופא עור לא עזר, ביוזמתי רכשתי "ביציד" כי קראתי שקרדית, ואני רגיש לקרדית, יכולה לגרום לתופעה, אכן זה עוזר אבל אני חייב לחזור על הטיפול אחת לשלושה ימים, מבקש לקבל הסבר, תודה !!!

15/11/2003 | 22:44 | מאת:

שלום ירון איני יכולה לאבחן אותך וירטואלית. מעבר לזה- איני יודעת אילו משחות קיבלת מרופאך, כך שבסך הכל הפניה שלך כה כללית שאנחנו נדרשים פה ליכולות טלפטיות מרקוס

16/11/2003 | 10:35 | מאת: דליה

למרוח סתם ביציד באופן קבוע? זה חמור! הרי זה רעל! להפטר מהבעיה אני יכולה להמליץ לך על משחה מעולה ויעילה, שכלל לא מזיקה. פנה אלי לפרטים.

18/11/2003 | 22:31 | מאת: ירון

לדליה אשמח לקבל עזרתך, תודה