עיגולים כהים מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/11/2003 | 10:48 | מאת: שי אלנברג

שלום לך, יש לי בעיה אני עכשיו בן 17 ומלפני שנה התחילה אצלי תופעה חדשה מסביב לעיניים שלי יש מאין עיגולים כהים.. אם מסתכלים מקרוב רואים שזה השתקפות של כלי הדם עם העור הדם שמסביב לעיניים שמעתי שהדבר עובר בתורשה בעיקר, אך אצלנו במשפחה יש את זה רק לי.. מה עוד שאני שותה ויושן הרבה כך שאלו לא הסיבות שמעתי שישנן פתרונות לדבר כגון- קומפרסים.. מה זה בדיוק והאם יש עוד פתרונות תודה רבה מראש! *חשוב להדגיש שאני נער ולכן מייק אפ, הוא לא פתרון מבחינתי

15/11/2003 | 22:52 | מאת:

אם הינך בריא, אין כל פתרון נוסף לאלו שפירטת. שתיה מרובה, זה מה שממליץ הספר מרקוס