שאלה לא שגרתית

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/11/2003 | 09:50 | מאת: גלית

שלום, השאלה שלי לתהליכים פיסיולוגיים ולאנטומיה. אני מקווה שתוכלו לענות לי. לראשונה בחיי פניתי למעצבת גבות. לא שהייתה לי בעיה מיוחדת אבל המליצו לי "עצב צורה". הקוסמטיקאית סידרה עם חוט ופינצטה (גםן מלמעלה וגם מלמטה) וגם גזרה את השיער. הצורה יצאה דקה (בצורת משלולש), שמאוד מאוד לא מחמיאה לי, מלאכותית ודי מזעזעת אפילו. (מראה מוזר משהו). שאלתי כזאת, האם השיער/ הגבות במהלך הזמן יחזרו לצורתן הטבעית (אורך, צורה, היקף, עובי), על אף הגזירה של השיער באזור זה וכמה זמן זה יקח? אני מאוד מאוכזבת וממתינה בקוצר רוח שזה יסתדר.. תודה מראש. גלית

15/11/2003 | 22:55 | מאת:

הגבות תחזורנה לצורתן, בתנאי שלא תמשיכי לדלל אותן. התהליך יקח חודשים. מרקוס