נקודות כיעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/11/2003 | 08:37 | מאת: רונן

שלום. יש לי נקודות חן רבות על כל הגוף שרק הולכות ומתרבות. בעיקר מפריעה לי נקודת חן אחת גדולה באמצע הפנים. ניסיתי לפני כמה שנים טיפול במשחה של ד"ר מרדי, אך הנקודה לא נעלמה, רק הפכה לבהירה יותר. אני מיואש- כל הזמן משתדל שאנשים לא יראו את הצד הימני של הפנים שלי- הולך רק בצד ימין של הכביש, יושב ליד קירות, מכסה אותה ביד בזמן שאני מדבר עם אנשים וכו'. עניין גרוע אף יותר הוא שיש לי נקודות רבות גם על איבר המין ואני מתבייש בהן מאוד. נתקלתי עכשיו בשיטוטיי באינטרנט בפרסומים של ד"ר זמיר לרפואה הומיאופטית. האם הוא מוכר? האם הטיפול אצלו יכול לעבוד? ואם לא, אז אשמח לקבל הצעות, כי אני כבר לא יודע מה לעשות ולאן לפנות.

15/11/2003 | 22:58 | מאת:

שלום לך איני מכירה טיפול הומאופטי לשומות. נראה לי הגיוני ביותר לעשות ניתוח פשוט שיסיר את השומות הבעייתיות עם מינימום הצטלקות ובודאי פחות מצוקה אסתטית ממה שקיימת היום. כירורג פלסטי הוא הכתובת שלך. מרקוס