בעית עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/11/2003 | 23:42 | מאת: רוי

שלום רב, הבעיה בצידי כף הרגל. נוצרת לי בועה קטנה שכאשר אני מפוצצת אותה יוצא ממנה נוזל. עם הזמן נוצר לי סביב הבועה איזור פגוע שמתקלף כל הזמן ויוצור מעין מקום פגוע שלא נרפאה. נוצרות לי בועות נוספות באיזור ושוב הכל מתחיל מחדש. אשמח לדעת אם יש איזה שהיא דיאגנוזה למצב. תודה רוי

15/11/2003 | 23:07 | מאת:

יש מספר מצבים היכולים לגרום לכך- פומפוליקס, פטריות עם תגובת יד, פסוריאזיס, אלרגיה ועוד ועוד. לא יעזרו דיאגנוזות וירטואליות. אתה צריך בדיקה וטיפול מרופא אמיתי ולא בשלט רחוק מרקוס