פצעים בישבן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/11/2003 | 15:06 | מאת: אור

מזה שנים רבות סובלת מפצעים בישבן שלפעמים הם מוגלתיים, מגרדים, אדומים מאד, מאד אל איסטטי, טיפול באנטיביוטיקה , משחות וכו' לא עזרו. רופאת העור הסבירה לי שאני אסבול מכך כל עוד אני פוריה !!! כיצד אפשר לטפל בפצעים שנמצאים בעצם במקום מאד רגיש שגם יושבים עליו ?

12/11/2003 | 22:41 | מאת:

ניתן לשפר אותם, ויש כל מיני טיפולים: שימוש בספוג וסבון דרמקס ברחצה, תכשירים המכילים חומצה סליצילית או לקטית, אנטיביוטיקה במריחה ורטינוידים במריחה וכמובן שילובים. לדעתי יש מה לעשות- גם אם לא לרפא לתמיד, בהחלט לתקופות. מרקוס

12/11/2003 | 23:51 | מאת: דעה