מגרד לי בכל הגוף....

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/11/2003 | 21:15 | מאת: אלי

שלום רב.. בשבועיים האחרונים אני סובל מגירודים בכל הגוף במיוחד בצד ההפוך של המרפק,בפיטמות, במפשעה ובגב.....יש לך גם קצת פיצעונים ויובש באיזורים אלה... ראוי לציין שאני כבר סובל שנים מגירודים באיזור קפלי המרפק,ששם כבר יש לי הרבה פיצעונים ויובש חזק ערב הגירודים הרבים. לבעיה ספציפית זו נתן לי הרופא משחת "פנטיזון" אלא שזו לא ממש עוזרת. מה בכל זאת אפשר לעשות ? תודה.

10/11/2003 | 00:04 | מאת:

אם האבחנה שלך היא אטופיק דרמטיטיס, ניתן להשתמש בקרם יותר חזק מפנטיזון. בנוסף, התרחץ עם אמול, והקפד למרוח תכשיר שומני לאחר המקלחת. האם יש עוד מתגרדים בבית? מרקוס

10/11/2003 | 22:19 | מאת: אלי

תודה על תשובתך! לא אין עוד מגרדים בבית,אני היחידי. איזו תרופה את ממליצה שיותר חזקה מפנטיזון? והאם צריך מרשם בשביל "אמול"? תודה!