פסוריאסיז??

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/11/2003 | 09:41 | מאת: ערן

לפני כחודשיים בערך עשיתי קעקוע ברגל ולאחר כשבועיים התחילה לי מין פריחה שהלכה והתפשטה ממש לפצעים, ונוספו לפצעים גם כאבי תופת באותה הרגל ואח'כ זה גם עבר לידיים ולשאר הגוף. הייתי אצל מספר רופאים מאז אך כל אחד אמר שזה משהו אחר,קיבלתי במקביל טיפול אנטיביוטי(שלא עזר),הייתי גם אצל רופא עור שחושב שזה פסוריאסיז ונתן לי משחה-Daivonex שגם היא לא בדיוק עוזרת .שאלתי היא: האם האבחנה של רופא העור היא נכונה? מה עלי לעשות כדי להתגבר על המחלה?

10/11/2003 | 00:13 | מאת:

אין לי דרך לאבחן על סמך התיאור"פריחה"! ברפואת עור איבחון נעשה בהסתכלות מרקוס