כיני בושת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/11/2003 | 08:54 | מאת: אבשלום

האם ניתן להדבק בכיני בושת שלא באמצעות מגע מיני ? (למשל, שימוש בשירותים ציבוריים וכד' ?)

09/11/2003 | 16:54 | מאת: רמי מור - הומאופט

אבשלום מקור ההדבקה לכיני בושת וכינת הגוף יכול בהחלט להיות לאו דבק ממגע מיני אלא משימוש בשרותים ציבוריים כולל מושבים ציבוריים מוניות אוטובוסים רכבות וכד'. במידה ותתקשה לחסלם אסייע בידך בטיפול קטלני במיוחד. בברכה רמי מור

09/11/2003 | 18:49 | מאת: אבשלום

אשמח לקבל ממך מידע על חיסול המטרד. אגב, סיפרו לי כי רחצה בים המלח עשוייה לטפל היטב בבעיה. ידוע לך על זה משהו ?