רואקוטאן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/11/2003 | 19:09 | מאת: דניאלה

שלום אני התחלתי לקחת רקוטאן לפני כחודש. במינון של 20 מ"ג ליום. ויש לי מספר שאלות: האם מותר לצבוע את השיער? האם מותר לחמצן את השיער בפנים? האם תישארנה צלקות או שהטיפול מחליק את הפנים? מה מותר למרוח על הפנים? האם מותר להשתמש בסבון אנטיבקטריאלי? האם 20 מ"ג זה מינון מספיק בשביל שהטיפול יצליח? אני רוצה לציין שאני סובלת מאקנה ברמה קלה יחסית.

10/11/2003 | 16:59 | מאת:

המינון הוא פונקציה של משקלך. מקובל מינון מצטבר של 120 מ"ג לכל ק"ג משקל גוף. צלקות שכבר קימות רואקוטאן אינו מתקן. מותר לצבוע שיער. מותר סבון אנטיבקטריאלי. ככלל במשך טיפול ברואקוטאן כדאי למזער למינימום את ההתעסקות עם עור הפנים.