מה אפשר לעשות????

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/11/2003 | 16:14 | מאת: עליזה

לכולם שלום!!! שמי עליזה בת 26 בריאה בדרך כלל. יש לי בעייה כבר כמה שנים שמופיעים לי פצעים בפנים וזה לא נראה לי כמו אקנה או פצעי בגרות ... לאחר התיעצות עם קוסמטיקאיות כנראה שזו בעייה הורמונלית וכן מופעל עליי לחץ רב במשך היום לימודים עבודה דאגה לבית וכו'. אינני מעוניינת לקחת כדורים! אם תוכלו בבקשה לייעץ לי מה אפשר לעשות אודה לכם מאד. ואולי גם תוכלו להסביר לי מהו טיפול לפצעים עם אור כחול. המון תודות לכולם תהיו בריאים ושבת שלום. עליזה.

08/11/2003 | 15:28 | מאת:

שלום לך מה שאת יכולה לעשות זה לפנות לרופא עור. איני יכולה לאבחן וירטואלית. פצעים "הורמונלים" אינו מונח מוכר לי, קרוב לודאי שהתכוונה לאקנה. מנורה כחולה מטפלת באקנה, או ליתר דיוק בחיידק שבתוך נגעי האקנה, ויש לה הצלחה טובה לפי עבודות מסוימות מרקוס