mycosis fungoides

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/11/2003 | 13:11 | מאת: שרה חדאד

אני חולות sle (לופוס) ונאמר לי בזמן האחרון שחליתי במחלת mycosis fungoides בעור. אני בת 42. ברצוני לברר מה היא מחלת ה mycosis fungoides וכן לקבל הסבר על הטיפול בחרדל חנקני אני מטופלת כרגע במרכז רפואי רמב"ם בחיפה בתודה מראש שרה חדאד

10/11/2003 | 17:09 | מאת:

מיקוזיס פונגוידס היא לימפומה עורית אשר מתקדמת באיטיות רבה. חרדל חנקני הוא אחת מהחלופות הטיפוליות כאשר קימים טיפולים נוספים כמו הקרנות באולטרה סגול מסוג B או A .אני מציע לך לחפש בגוגל ואז תוכלי למצוא מידע רב שלא ניתן לפרטו במסגרת הפורום. מדוע אינך שואלת את הרופאים שלך? הם המקור העיקרי למידע לגבי מצבך כי הם מכירים את כל העובדות....