הדבקות מסקס אוראלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/11/2003 | 14:01 | מאת: יצחק

הכרתי בחורה ובאותו הערב היא עשתה לי סקס אוראלי, ולא השתמשתי בקונדום. האם אני עלול להדבק במחלת עור או מין כלשהיא, ואם כן אילו מחלות ומהן בגדול ההסתברויות. בתודה איציק

10/11/2003 | 17:13 | מאת:

באופן כללי הידבקות במחלות מין מסקס אורלי נדירה לעומת חדירות. לא ניתן לתת אחוזים מדויקים. HIV -סיכוי מאוד קטן אם בכלל כאשר בת הזוג ביצעה את הפעולה. יש לי מספר קטן של חולים בזיבה או בכלמידיה שנדבקו מסקס אורלי.אבל גם כאן קשה לתת אחוזים.תיאורטית ניתן להידבק גם בסיפיליס.