נשירת שיער לגבר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/11/2003 | 17:16 | מאת: שי לי

בני בן 20- חושש מנשירת שיער. מה הטיפול הטוב ביותר נגד נשירת שיער לגבר.??? הוא חייל- לכן גם אם כרוך בטיפול באופן פרטי. תודה

10/11/2003 | 17:42 | מאת:

אם הכונה לנשירת שיער בדגם "גברי" כלומר מפרצים ודלדול שיער ברום הקרקפת טיפול הבחירה הוא כדורי פרופציה.לחילופין ניתן להשתמש בתמיסת מינוקסידיל 5% .שני הטיפולים אינם בסל הבריאות. התמיסה אינה מצריכה מירשם רופא..הכדורים כן.יש לטפל בכל מקרה ששה חודשים לפחות ואם התוצאות טובות יש להתמיד בטיפול לכל החיים בעצם.