קונדילומה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/11/2003 | 15:22 | מאת: שאול

לאחר שעברתי כמה 2 ניתוחים שבהם לא הצליח להסיר את הקונדילומות הבודדת ( 2 במספר) האם ניתוח חוזר יעזור ( באותה שיטה) , אולי צריך לנסות צורה שונה של טיפול טופלתי במחט חשמלית. האם השארת הקונדילומות בלי ניתוח יחמיר את המצב, כלומר יגרום לקונדילומות להתפשט לשאר איבר המין וגם לפי הטבעת? האם יש טיפול טוב שאינו כלול בניתוח, לשם המחשה מדובר בשתי קונדילומות באיבר המין... האם ההדבקה היא וודאית בנגיעה או חיכוך? האם יש מצב שהקונדילומות נגרם בעקבות משהו אחר... איך אני בודק את זה

04/11/2003 | 16:01 | מאת:

ניתן לטפל בקונדילומות לא רק בניתוח אלא גם בתכשירים כמו קונדילוקס או ALDARA .קונדילומות לא מטופלות מתפשטות. ובנוסף עלולות לגרום להדבקה אצל אחרים-לכו מומלץ לטפל.קונדילומות מועברות בחלק כמעט מוחלט של המקרים במגע מיני.לא כל מגע גורם להדבקה.