כמה בעיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/11/2003 | 10:28 | מאת: ניב

שלום אני ניב בן 23 ואני סובל מקשקשים שלא עוברים השתמשתי בכל מיני סוגים של שמפו אל זה לא עזר וזה מיתפשט והעור מתקלף והשער נופל מה עושים בשביל זה? שאלה שניה? בנוסף לבעיה הראשונה העור מתחת לעניים ובצידי האף בעיקר נהיה כהה ודק וגם שורף לי העור מתחת לשני העניים וגם כאבים בעניים והפרשות צהובות מצדי העניים אני שם טיפות בעניים אך זה לא עוזר מה עושים בשביל זה?

01/11/2003 | 11:32 | מאת:

שלום ניב האם רופא ראה אותך? הפורופ אינו מיועד לאיבחון וטיפול וירטואלי. ייתכן ששתי הבעיות קשורות זו בזו. ייתכן שהטיפול לא נכון. גש לרופא עור ועינים. מרקוס