אסתמה על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

31/10/2003 | 15:54 | מאת: חיה

שלום רב. אני שואלת בשם גיסתי. יש לה נכדה כבת שנה, יש לה פריחה על כל הפנים, הרופא טוען שזה אסתמה של העור. מה זה אומר, מימה זה בא ומה הטיפול? האם יש טיפול הומאופטי בכלל , והאם אפשר לרפא מחלה זו או שזה כרוני? - אודה על תשובתכם - חיה.

01/11/2003 | 12:18 | מאת:

שלום חיה אסטמה של העור היע מחלה המתבטאת בעור יבש, איזורי עור אדום מלווי גרד ורגישויות שונות לאלרגנים באויר או במזון. ככל שהמחלה מופיעה מוקדם יותר, היא תחלוף בגיל צעיר יותר כך שהפרוגנוזה של בת אחיך מצוינת.עייני בשאלות דומות בפורום שכן כבר עניתי רבות על מחלה נפוצה זו. מרקוס