פילינג בינוני- האם תמיד עוזר??

דיון מתוך פורום  רפואת עור

31/10/2003 | 13:30 | מאת: תור ימיני

אני נער בן 17 עם כתמי שמש שנוצרו במהלך השנים האם כתמים אלה ירדו עם שימוש בפילינג בינוני?? והאם אפשר להשתמש בפילינג גם כשיש פצעי אקנה?? תודה

01/11/2003 | 12:22 | מאת:

שלום לך כתמי שמש וגם פצעי אקנה יכולים להשתפר עם פילינג בינוני. יחד עם זאת, נראה לי שכדאי לך למצות אפשרויות פחות חודרניות ויקרות לפני שאתה עושה פילינג בינוני. אקנה בגילך יכול גם לחזור לאחר הפילינג .כך גם נגעי שמש למיניהם כך שאתה עלול להיות עני יותר בכמה אלפי שקלים אבל עם אותם נגעים בגיל 18. מרקוס

01/11/2003 | 12:39 | מאת: תור ימיני

ואם אני עושה את הפילינג הבינוני וכתמים אלו נעלמים לי וגם מקפיד להשתמש באופן קפדני במקדם הגנה האם בכל זאת הכתמים יחזרו??? תודה.ד"ר בתשבע מרקוס כתב/ה: