מסכות הבהרה- אמת או סתם שקר?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

31/10/2003 | 13:25 | מאת: תורג'מן

מסכות הבהרה באמת עובדות?? אני נולדתי בהיר עכשיו העור שלי נהייה כהה יותר האם שימוש במסכות הבהרה יוכלו להחזיר אותו למצבו הראשון???

01/11/2003 | 12:25 | מאת:

תכשירי הבהרה המכילים הידרוקינון חומצות אלפא הידרוכסיות או חומצה רטינוית אכן מבהירים פיגמנטציה, בתנאי שהיא אינה עמוקה מדי. תכשירים קוסמטיים ללא מרשם רופא עשויים להכיל חומרים אילו אך בריכוז נמוך מאד ומכאן שיהיו יעילים פחות.התיעץ עם רופא העור שלך לגבי סוג הפיגמנטציה שלך. מרקוס