גירוי בעור- תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/10/2003 | 22:04 | מאת: אמא

שלום, אני אמא לבת 5 וחצי חודשים. כמעט מאז שנולדה בתי יש לה בקפלים של הצוואר (אציין שבקושי רואים את צווארה מאחר והיא שמנמונת בלחיים)אדום שנראה ממש כמו כוויה. בטיפת חלב אמרו לי לא לשים כלום והדבר יעבור מעצמו. חיכיתי חיכיתי אבל זה לא עובר לפעמים אומנם פחות אבל עדין ישנו. האם יש משחה מסוימת שאפשר לנסות? האם יש צורך לפנות לרופא עור? האם ייתכן שהאדמומיות בעור נובע מכך ששם מצטברת זיעה במיוחד שיש קפלים? ובקיצור מה ניתן/ צריך לעשות? תודה וסוף שבוע נעים

31/10/2003 | 21:51 | מאת: א

ראשית, לשאול את רופא הילדים ולא לחכות כ"כ הרבה זמן. שנית, לנקות לעיתים תכופות עם מים או מגבון ללא בישום או אלכוהול, ולייבש. שלישית, ישנה משחה מצוינת לטוסיק, בשם "בלמקס" שעושה פלאים. שאלי רופא או רוקח אם היא מתאימה גם לצואר. בהצלחה.

01/11/2003 | 12:27 | מאת:

שלום לך לחות בקפלים יכולה לגרום להתפתחות פטריה. עצם החיכוך בקפלים גורם לאודם. נסי בייבי אגיסטן, מספר פעמים ביום ואם אין שום הטבה פני לרופא עור. מרקוס