רואקוטן, שימוש בפילינג בינוני

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/10/2003 | 20:30 | מאת: בבקשה תענו לי

שלום אני מתחיל עכשיו שימוש ברואקוטן רציתי לדעת האם אחרי 4 החודשים שבהם אני אנטול את הכדורים הנ"ל האם יתאפשר אחרי כחודש של סיום הטיפול לבצע פילינג בינוני?? או שצריך לחכות עם זה הרבה או שלא צריך בכלל?? והכי חשוב, האם בטוח שחוץ מצלקות אקנה בעור, האם הפילינג הבינוני מוריד כתמי עור??? ונגעים וכתמי שמש ? תודה רבה

01/11/2003 | 12:33 | מאת:

שלום לך צריך לחכות לפחות חצי שנה אחרי סיום הרואקוטן.פילינג בינונייכול להסיר כתמים בתנאי שאינם עמוקים. מרקוס

01/11/2003 | 12:34 | מאת: .

האם נכון הדבר שככול והזמן יעבור ככה אותם כתמים יהיו יותר ויותר עמוקים???