מחכה לתשובה זמן רב

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/10/2003 | 17:09 | מאת: תומר

שלום, אני שעיר מאוד מאוד, אני סובל מזה נפשי מגיל 19 . אני לא מתפקד והגעתי בגלל זה להרבה ניסיונות התאבדות. בעקבות זאת אני לוקח כדורי פרימריל(אסטרוגן) ואוכל סוייה הרבה בתקווה שזה ידלל לי את השיערות בגוף. אני נמצא בטיפולים נפשיים והומלץ לי להוריד שיערות. למעשה כבר כמעט סירסתי את עצמי מרוב שאני רוצה להוריד את השיערות. אני לא מתפקד בגלל השיערות.ואין לי כסף להריד בלייזר. השיערות דפקו לי את החיים. יש לי קרחת בקרקפת אבל הרבה יותר מטריד אותי זה השיערות. הייתי רוצה לדעת איזה חומרים כימיים יכולים להשמיד מעורי את כל שורשי השיער ואת כל הסיכויים שהעור יצמיח שיער גם במקומות אחרים, בצורה טוטלית שכוללת את כל הגוף כולל הגבות הקרקפת ובכל חלק בגוף. אודה לך אם תעני לשאלתותיי

01/11/2003 | 12:38 | מאת:

איני יכולה להמליץ על חומר כזה -איני מכירה חומר כה יעיל.למעשה החברה שתמצא חומר כזה תהיה מסודרת מה רופא מטפל שלך חושב על הטיפול באסטרוגנים? מרקוס