מוגלות בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/10/2003 | 08:01 | מאת: משי

שלום רב, לבעלי יוצאת באופן קבוע מוגלה על האצבע (למעלה), ז"א מדי חודש/חודשיים, היא פורצת שוב באותו מקום בדיוק, די גדולה ולא סימפטית למראה. לאחרונה יצאו לו עוד מס' פצעי מוגלה באזור הרגל, גם גדולות מאד ולוקח כשבוע וחצי עד שנעלמות, ושוב באותו מקום פורצת שוב המוגלה. מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם יש צורך לגשת לטפל בנושא? תודה מראש, משי

29/10/2003 | 21:53 | מאת:

שלום לך בודאי צריך לגשת לבדיקה- הגיוני לקחת משטח לחיידקים, לודא שאין מאגר סמוי של חיידקים למשל במפשעה או נחיריים ובכלל לאבחן את התהליך כזיהומי מול דלקתי מרקוס