גירויי ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/10/2003 | 18:53 | מאת: רווית

שלום דר' כבר במשך שלוש שנים יש לי גיוריי מאוד מעיק ברגליים (מהקרסול ומעלה) , הגירויי מתעצם המיוחד לאחר גילוח או אחרי מקלחת. לעיתים הגירוי קורה באמצ שינה ואז אני קמה בבוקר עם חתכים ברגליים ושריטות ד כדי דם מהגירוד המסיבי. יש לציין כי היגורד מחריף בחורף בסביבת איזור הגרביים (בשוקיים). פניתי לרופאי עור מספר פעמים אין לי אלרגיה, הם טענו שיש לי עור יבש, וכל עוד אין הוכחות על העור של איזשהי מחלת עור, זה רק בעיית עור יבש, לכן עלי להשתמש בסבון מחברת דאב (מוצק). יש לציין כי אני עדיין ממשיכה להתגרד באופן מעיק ביותר, הסבון לא עוזר! עזרו לי דר' אני ממש מיואשת, מה כדאי לעשות כדי שזה יעבור או לפחות הגירוד יחלש... תודה מ ראש רווית

29/10/2003 | 22:14 | מאת:

שלום לך האם את מקפידה לשמן את העור באינטנסיביות? שמן אמול במקלחת, קרם שומני מאד אחריה? האם ניסית תוספת כדור לגרד לפני השינה? קרם סטרואידלי לתקופה הגרועה ביותר? זה רק ברמה הבסיסית, שכן אחר כך יש להמשיך ולברר מה הגורם והאם רק יובש. כל טוב מרקוס