קרחות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/10/2003 | 11:05 | מאת: דודו

אני בן 27 וישנה בעיה של קרחות בצורת עיגול בשני צידי הראש,אשר הינם מלידה. עברתי טיפול של קורטיזון ישירות לקרחות אך ללא הועיל ע"פ חוו"ד של הרופא הפרטי זה נקרא קרחת טבעתית, האומנם? יש לציין שבמרכז הקרחת ישנה קווצת שיער אשר איננה גודלת ומסביבה קרחת קטנה מה עלי לעשות והאם ניתן לטפל? תודה מראש

29/10/2003 | 22:24 | מאת:

שלום לך אם מיצית את הטיפולים המקומיים אשר בסוג זה של קרחת מולדת אכן לא ממש יעילים- בדוק את האופציות האסתטיות- שזירה או השתלת שיער. מרקוס