הסרת שיער במכשירי קרן אור בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/10/2003 | 19:42 | מאת: עפרה

שלום דוקטור! רציתי לדעת אם בדרך כלל מטפלים או לא מטפלים בילדים בגיל ההתבגרות במכשירי קרן אור בגלל שינויים הורמונליים העתידים להתרחש בגיל ההתבגרות ולהשפיע על צמיחת השיער ? או האם אין חשיבות לגיל כלל ? אם אינך יכול/ה לענות לי אנא הפנו אותי למי שכן יכול , איזה רופא יכול לענות לי? מודה מקרב לב לתשובתך. עפרה

29/10/2003 | 22:30 | מאת:

שלום לך ניתן בהחלט לטפל בגיל ההתבגרות- יש לקחת בחשבון ששינויים הורמונליים עתידיים יכולים לגרום לשיער שנכנס לתנומה ממושכת להתעורר, במילים אחרות תהיה צמיחה מחוטדשת חלקית. אך אם התשעורת מסיבה עוגמת נפש רבה ניתן לטפל ללא נזק חוץ מתופעות הלוואי המקובלות. מרקוס