פרונקלים חוזרים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/10/2003 | 14:12 | מאת: ערן

בהמשך לעיון בפורום בנושא פרונקלים. קבלתי אנטיביוטקה בעקבות פרונקל בפנים ופצעונים בירכים. אחרי הטיפול חלה הטבה ,אך כיום שבועיים אחרי המצב יותר גרוע ויש לי בהרבה מקומות. משחה סטינומצין לא כל - כך עוזרת. 1.קראתי בפורום שניתן לעשות בדיקת דם.איזה בדיקת דם עושים בדבר ? מה בודקים שם ואיך קורים לה ? שבקשתי מהרופאה היא אמרה שאין צורך ,אבל אז היה לי פרונקל אחד בלבד. 2.האם זה מדבק ? שנראה לי שהדבקתי את הורי ? תודה על תשובתכם.

27/10/2003 | 14:15 | מאת: ערן

29/10/2003 | 22:42 | מאת:

שלום לך בדיקת דם לבירור מערכת החיסון. יותר מיידי- לקחת משטח לחיידקים מהאף, אוזן, מפשעה. מאגרי חיידקים שם יכולים להוות מקור לזיהומים החוזרים, והטיפול פשוט מרקוס