קילוף עור להעלמת כתמים...

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/10/2003 | 22:03 | מאת: אורן

ברצוני לדעת האם שימוש בתכשיר אלכוהולי כגון:ספירט סליציל. ,יכול לגרום לקילוף עור הפנים ובכך לסייע בהעלמת כתמי עור כתוצאה מאקנה.אני שואל מכיוון שניסיתי תכשיר זה ואכן יש הרגשה לפחות ויזואלית שאכן יש שיפור כתוצאה ממריחת התכשיר ויצירת כוויה קלה וקילוף עור.האם אין סכנה לנזק לעור? תודה ויום טוב

29/10/2003 | 22:58 | מאת:

שלום לך ייתכן שיפור אך רק אם הכתם שטחי למדי בעור.לכתמים עמוקים יותר החומר לא יועיל. החומר יכול לגרום גירוי ותוצאה הפוכה- פיגמנטציה מרקוס