הפורום הזה פשוט לא מתפקד

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/10/2003 | 10:43 | מאת: יניב

אני נמנה על אחד התמימים שפרסמו כאן שאלה כבר לפני ארבעה ימים, אבל ככל הנראה לא יזכו לתשובה. סקירה קטנה שערכתי מראה שמבחינה סטטיסטית על כל 2 עמודים של שאלות, בוחרת מנהלת הפורום לענות על רבע עמוד. מדוע ? ובכן, יתכן משום שהפורום לא בא להחליף ביקור אצל רופא ( רופאים מתפרנסים מביקורים) ויכול גם מאוד להיות שבאמת מנהלת הפורום לא "חייבת" לאף אחד שום דבר. שתי האפשרויות מקובלות עלי, אבל העובדה שהפורום הזה מתיימר להיות פורום מורה ומדריך, והעובדה שאנשים אכן כותבים שאלות ומצפים לתשובה, והעובדה שהם חוזרים לפורום אחת לכמה זמן כדי לדעת מה עלה בגורלה של שאלתם, מראה בעצם זילזול אופייני של מנהלי הפורום במשתתפיו. חבל מאוד. אני אישית ציפיתי ליותר, אבל מה בעצם אפשר לצפות מפורום שמנוהל על ידי רופאים ישראלים ?

29/10/2003 | 23:35 | מאת:

אתה צודק. יחד עם זאת, הפורום מנוהל על ידי שני רופאים שעובדים בסך הכל בכ-10 מרפאות שונות, ב7 ערים להערכתי, פשוט איבדתי חשבון לגבי ד"ר ליכטנשטיין. הפורום הוא בהיתנדבות, וכמות השאלות עולה לדעתי על כל פורום אחר. בשביל עבודה התנדבותית אני מקדישה לו כ-9 שעות שבועיות שזה ה-מון. אבל בסך הכל אתה צודק ואם כבר מתנדבים אז כמו שצריך. היות והייתי בחו"ל, אחר כך חולה ואחר כך המחשב שלי היה חולה- היתה באמת הזנחה פושעת של השבועות האחרונים. מאתמול חזר לי המחשב מאישפוז, מהיר מתמיד ומלא מרץ. אז נקוה לשיפור. בתשבע

31/10/2003 | 17:56 | מאת: יניב

במידה והינך עסוקה כמו שאת מתארת, אולי עדיף לתת אפשרות לרופאים אחרים בעלי זמן רב יותר לענות לשאלות המשתתפים. עובדת היותך מנהלת פורום אף תורמת לפרסומך בתחום רפואת העור, כך שאיני מעריך שאינך זוכה ל"תגמול" בעבור עבודתך. גם רופא עור פשוט שעובד רק במרפאה אחת יכול להערכתי לתת מענה לשאלות המוצגות כאן, ובכל זאת זהו לא פורום השתלת איברים...