צבע כהה מסביב לעיניים (פעם 2)

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/10/2003 | 19:45 | מאת: שלום

יש לי כבר יותר משנה מן צבע כהה מהעור מסביב לעיניים לא משהו מאד רציני כמו פנס אלא נראה לי שזה בגלל העור הדק שיש לי מסביב לעיניים ואז רואים השתקפות כזאת של הנימים, מה שנראה כצבע כהה. שמעתי שהדבר עובר בעיקר בתורשה, אך ישנן דרכים לטפל בכך אני יושן הרבה ושותה הרבה, כך שלא הדברים הללו גרמו לזה להראות כך מה עלי לעשות כדי להוריד את זה?? -אני בן ככה שמייק אפ הוא לא פתרון טוב מבחינתי אנא דר' עזרי לי, זה הורס לי הרבה מהדימוי והבטחון העצמי .

29/10/2003 | 23:44 | מאת:

שלום לך אין לי פתרון חוץ משתיה מרובה. עשה בדיקות דם בסיסיות לודא שאין גורם רקע. מעבר לזה- זה באמת תורשתי מרקוס