סבוריאה - חתונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/10/2003 | 17:03 | מאת: קרן

שלום רב, חבר שלי סובל משך שנים רבות מסבוריאה. תחילה הוא סבל בצורה קשה מסבוריאה בקרקפת ובפנים (אזור האף והמצח), אף עם השנים נעלמה הסבוריאה בקרקפת והוא נותר רק עם הסבוריאה בפנים שמסרבת להעלם. הוא כבר ניסה משחות למינהם, ושום דבר לא עוזר. אנחנו מתחתנים בקרוב, והוא חושש כיצד הוא יוכל להצטלם בכל התמונות של החתונה עם הכתמים והקילופים על הפרצוף. האם יש לך פתרון מהיר, שלא יצריך ממנו לפנות לרופא, כי הוא די נבוך מכל העניין. אודה על תשובתך. בתודה מראש, קרן

29/10/2003 | 23:54 | מאת:

שלום קרן פתרון מהיר הוא גם לרוב קיצוני דהיינו דורש תכשיר עם מרשם רופא כך שיותר סביר שיילך להבדק. כרגע תקני לו סבון וקרם פנים של סבוקלם- מצוין לאחזקה יומיומית מרקוס