פטרת ציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/10/2003 | 00:03 | מאת: שדמית

לד"ר שלום! אני סובלת מזה כמה שנים מפטרת בציפורן היד (רק באצבע אחת, קמיצה) רציתי לשאול אם יש אפשרות להתגבר על הפטרת לא בכדורים אלא בדרך אחרת? ניסית כבר המון תכשירים ומשחות וכלום לא עוזר. בברכה!

23/10/2003 | 08:55 | מאת: אילנה

שדמית, שלום יש ויש !! פני למרכז רפואי פרטי (שקשור גם עם חלק מקופות החולים) והם יציעו לך מה לעשות מבלי שתזדקקי לקחת כדורים בכלל. יש להם מחלקה מיוחדת בתחום הזה. אני טופלתי שם - והמקרה שלי היה כנראה הרבה יותר רחב משלך - ובזכותם אני מחייכת היום. הטלפון הוא 1-800-460046 והייעוץ הראשון חינם. בהצלחה אילנה