צבע עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/10/2003 | 21:19 | מאת: ~~אני~~

מסביב לעיניים יש לי עור יותר כהה מבשאר הגוף עיגולים כהים.. אני רוצה ללכת לרופא עור. שאלתי היא מה הוא יעשה בנידון? כלומר האם יתן משחה? ואיזו? ואיזה בדיקות יעשה לפני שיחליט על הטיפול? תודה

24/10/2003 | 17:19 | מאת: תעזרו בבקשה!

מצטרף לשאלה!

31/10/2003 | 13:29 | מאת: ע

ממה שהבנתי אין פתרון חוץ ממייק אפ!

01/11/2003 | 15:24 | מאת:

שלום לך קרוב לודאי שרופא העור יודא שאתה בריא, ואם הינך בריא יסביר לך שהדבר היחיד שעוזר לעיגולים כהים תחת העינים הוא שתיה מרובה. אין טיפולים אחרים מרקוס

01/11/2003 | 16:30 | מאת: ~~אני~~

אני בריא, אך אני רוצה להבהיר את העור מסיבות אסטתיות (זה נראה ממש לא טוב...) אני שמעתי שיש משכה לזה של ROC אם אני לא טועה.. והנה משהו שכתבת..: מחבר: ד"ר בתשבע מרקוס [מנהלת פורום רפואת עור] תאריך: 01-11-2003 12:25 תכשירי הבהרה המכילים הידרוקינון חומצות אלפא הידרוכסיות או חומצה רטינוית אכן מבהירים פיגמנטציה, בתנאי שהיא אינה עמוקה מדי. תכשירים קוסמטיים ללא מרשם רופא עשויים להכיל חומרים אילו אך בריכוז נמוך מאד ומכאן שיהיו יעילים פחות.התיעץ עם רופא העור שלך לגבי סוג הפיגמנטציה שלך. מרקוס רציתי לדעת האם זה יכול לעזור לבעיה שלי? כי אני בודאות יודע שאני בריא, וזה סתם עור כהה יותר מבשאר הגוף.. תודה