צלוליטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

16/10/2003 | 22:49 | מאת: שושי

שלום, אני בחורה בת 30, רזה, אבל יש לי צלוליטיס בירכיים ובישבן. האם יש מה לעשות?

18/10/2003 | 11:18 | מאת:

כונתך אינה לצלוליטיס (תהליך זיהומי בתת עור ) אלא לצלוליט CELLULITE שהיא ריכוזי שומן תת עורי הנימושים כגבשושיות.אין טיפול טוב למעט הרזיה ולעתים שאיבת שומן.תכשירים מקומייים אינם עוזרים באחוז מכריע מהמקרים

19/10/2003 | 10:33 | מאת: שושי

אילו היית קורא את שאלתי בעיון, היית לומד שאני בחורה רזה שאין לה כל צורך לרזות וחלילה לא לעבור שאיבת שומן. כלומר, אין פתרון לבעייתי?

21/10/2003 | 15:32 | מאת:

כמו שכתבתי אין לצלוליט טיפול משביע רצון. לגבי שאיבת שומן גם באנשים רזים יש לעתים מקבצי שומן מקומיים שניתן לשאוב.