פטריה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

16/10/2003 | 15:33 | מאת: רותי

אשמח לקבל שם של תכשיר שמרפא פטריה מתחת לציפורן לילד מדובר בפטריה שמכסה רק חלק קטן של הציפורן תודה

17/10/2003 | 08:28 | מאת: אילנה

פטרת הציפורניים היא מחלה שהטיפול בה מחייב מימנות מקצועית כי היא נוטה להתרחב ולתקוף ציפורניים ואיברים נוספים בגוף, כך שאין להסתפק ב"תכשיר" בלבד, כי גם אלה עלולים להזיק לחולה, במיוחד לילד (- למשל: לנטילת כדורים עלולות להיות תופעות לוואי קשות !). פני לרופא מומחה (שגם בקיא בתחום ספציפי זה) לשם אבחון מקצועי והוא זה שימליץ על דרך הטיפול הנאותה. אם תרצי, אשמח לתרום מנסיוני. בהצלחה אילנה