אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/10/2003 | 12:13 | מאת: מיואשת

מגיל צעיר יש לי אקנה ונטלתי כבר אנטיביוטיקות וניסיתי כל מיני תכשירים קוסמטיים ופשוט שום דבר לא עוזר. הענייו הוא שהאקנה לא ממש קשה ואני סובלת בעיקר מחצ'קונים קטנים קטנים במצח וגם מעט מהם ליד הסנטר ובתקופות מסויימות של החודש הם מן הסתם מתפתחים לחצ'קונים גדולים. כמו כן חשוב להגיד שאני נוטלת דיאנה מזה 3 שנים. מה עושים???

17/10/2003 | 11:31 | מאת: דק

לדעתי קחי רואקוטן.. הבעיה היחידה היא שיכול להיות לך תופעות לוואי מסוכנות.. כולל הזדקנות מהירה של העור ונטיה להצטלקויות.

18/10/2003 | 12:17 | מאת:

במקרה שלך הייתי פונה לרופא עור לקבל רואקוטאן.