טיפול ברואקוטןroaccutane

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/10/2003 | 22:02 | מאת: זהר

אני מטופלת ברואקוטן מזה כחודשיים ב- 40 מ"ג ליום ומשקלי 48 ק"ג . בחודש הראשון סבלתי מהתפרצות פצעונים מוגלתיים וציסטות תת עוריות אשר הותירו בפני כיום חלקים ניכרים של עור אדום ומגורה היכן שהיו הפצעים, הרופאה שלי המליצה לי להשתמש ב- retavit כמשחה לפנים, שאלותי הן: 1. האם כדאי לי להשתמש במשחה ? האם היא לא תגרום לי לעור אדום יותר וצלקות ? 2. האם האודם בעור הפנים יעבור לי והאם זו תופעת לואי אופיינית לתרופה? 3. מה מצפה לי בהמשך הטיפול ? בתודה מראש.זהר.

18/10/2003 | 11:00 | מאת:

בעקרון מיותר להשתמש במשחת רטאויט כאשר מטפלים ברואקוטאן שהוא חזק פי כמה ממנה ולמעשה מדובר בתכשירים מאוד קרובים. האודם שמופיע בעקבות רואקוטאן עובר עם הפסקת הטיפול.