מהו הטיפול המומלץ ביותר לפטרת בציפורן ברגל? המהיר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/10/2003 | 11:08 | מאת: דניאל

ביותר והיעיל ביותר (נעקרה לי ציפורן בגלל בעיה מתמשכת של ציפורן חודרנית והציפורן גדלה עם פטריה) תודה מראש, דניאל.

13/10/2003 | 11:12 | מאת:

שלום לך ישנם שני טיפולים מקומיים- בלק בטרפן או בקיט המכיל משחה ופלסטרים- יש לעשות אותם כחודש חודשים עד שמסירים את כל חומר הציפורן החולה, ויש כדורים- בהם משך הטיפול 3-4 חודשים. הבחירה תלויה בכמה ציפורן מעורבת מרקוס

15/10/2003 | 09:16 | מאת: דני

אם ה"לק" או הבטרפן לא יועילו, ישנה אפשרות נוספת שזהו טיפול תחת מעקב רפואי ומביא פתרון ממשי ולצמיתות. טיפול זה נמשך חודש ימים. שים לב: לא מספיק לטפל בפטריה, אלא יש לוודא שהציפורן החדשה לא צומחת שוב כ"חודרנית" (עם או בלי פטריה !). זהו דבר שניתן לעשות אך ורק תחת מעקב מקצועי תוך כדי צמיחתה. אם אתה מעוניין אשמח לסייע. חג שמח דני