השאלה המקורית

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/10/2003 | 20:06 | מאת: תומר

לדר' שלום רב השאלה המקורית היתה כך לפני כחודש התחלתי להשתמש בתכשיר להפסקת נשירה ששמו פרופסיה היום לאחר כחודש אני סובל מבעיות בתיפקוד המיני זקפה חלשה וקושי להשגתה במקביל נוזל הזרע הפך לדליל ביותר. בימים האחרונים יש שיפור קל. שאלתי היא מה לעשות האם להמשיך? או להפסיק? תודה רבה על זמנך היקר תומר.

13/10/2003 | 11:28 | מאת:

שלום תומר אם יש שיפור למרות שהינך ממשיך ת הכדור, בהחלט הייתי ממשיכה אותו שכן ידע שמחצית מהמשתמשים בכדור אשר התופעה הופיעה- הסימנים חלפו למרות המשכת הכדור.סך הכל תופעות כאלו יש בשני אחוז מהמשתמשים, ובאחוז אחד זה חולף לבד כאמור מרקוס