ראה דף 95 בכתמי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/10/2003 | 19:41 | מאת: טלי

לד"ר שלום בדף 95 רשמתי שאלה בנוגע לכתמי עור אשמח לקבל את תגובתך בתודה מראש

13/10/2003 | 11:29 | מאת:

שלום לך בדף 95 עדין לא הייתי לדעתי בפורום. יותר פשוט שתכתבי לי את השאלה מחדש. מרקוס

13/10/2003 | 23:33 | מאת: טלי

לד"ר שלום הערתך נכונה ואני מתנצלת. שאלתי היא שמאז לידת בני הבכור מיזה כ - 14 שנים אני סובלת מכתמים בעור הפנים , לידתי האחרונה לפני כ - 6 שנים , ניסיתי את כל התכשירים אך לצערי ללא תוצאות, הכתמים הם בלחיים ובשפם , אנא יעצי לי מה לעשות. לציין כי אני אדם בריא למעט הוצאת כיס מרה לפני כ - 9 שנים.כמו כן אני בת 40 . אנא עיזרי לי, אני עובדת ציבור הניתקלת בהערות חוזרות ונישנות מצד עמיתי למראה הכתמים . אודה לעזרתך האדיבה