פטריה ויובש ברגליים וציפורניים שחורות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/10/2003 | 00:21 | מאת: זהבה

לבני בן ה- 13 יש בין אצבעות הרגליים פטריות, הציפורניים שלו שחורות בעיקר הבוהן,הדבר מלווה בגירודים עזים עד זוב דם ובנוסף יש לו יובש קשה בעקב הרגל. הוא מתבייש לחשוף את הרגליים וזה מונע ממנו ללכת לבריכה . איזה טיפול יכול לעזור לו חוץ מכדורים?

12/10/2003 | 19:06 | מאת: ד"ר בתשבע מרקוס

שלום לך לפטריות בכפות הרגלים ובין האצבעות יש טיפול במשחות. לצפרנים משחות קרוב לודאי שלא תספקנה ואם המצב בציפורנים מפושט, יש לקחת כדורים. מרקוס

13/10/2003 | 01:04 | מאת: דני

לזהבה, בשום פנים ואופן אין לסכן את בריאותו של הילד עם כדורים, שהם בדרך כלל מאד תוקפניים לגוף של מבוגר, אז בוודאי ובוודאי שכך הדבר אצל ילד צעיר !!!! גם ראיתי הרבה ילדים מתוסכלים כתוצאה מצבע הציפורניים (קרוב לוודאי שזוהי פטריה) וגם מצאתי עצה טובה. הפתרון טמון במכון פרטי שמחולל פלאים במיוחד אצל ילדים. הטלפון שלהם הוא: 1-800-460046 והייעוץ הראשון הוא חינם. הטיפול כאן נעשה בעזרת משחות וללא כל תופעות לוואי (הטיפול מוכר ע"י חלק מקופות החולים). כדאי לנסות אותם, בטרם תסכני את בריאותו של הילד. מועדים לשמחה דני

26/10/2003 | 20:23 | מאת: tkh

26/10/2003 | 20:26 | מאת: אלי

ההודעה הקודמת נראית כמו פירסומת למכון פרטי,וחבל שכך הדבר. כנראה שאנשי המכון עונים כאן כאילו שהם מטופלים ובכך בעצם "עובדים בעניים" על האנשים כאן אלי