נקודות חן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/10/2003 | 13:32 | מאת: דוד כהן

ראיתי כמה הודעות של אנשים ששאלו אם אפשר להסיר איכשהו נקודות חן מתגובותיך ראיתי כי אין שום אפשרות להוריד נקודות חן אלא ע"י ניתוח! קראתי באתרכם כי ישנם דרכים כמו פילינג הידרוקסי אשר מסירים את השומות: http://www.doctors.co.il/skin/article/7/ אז בסוף אפשרי הדבר או לא? פשוט יש לי המון נקודות חן בפנים שנוצרו במהלך השנים כתוצאה מחשיפה לשמש האם אפשר להסיר אותם שלא בניתוח? -ומה הם נקודות חן אטיפיות? בבקשה בבקשה תעני לי משום שהנושא מעיק לי נורא והייתי רוצה לפתור את הבעיה בהקדם תודה רבה רבה *אני נער בן .17

10/10/2003 | 13:33 | מאת: דוד כהן

מהם הקרמים: טריו- D טריו- A תרכובת קליגמן האם הם מעלימים נקודות חן?? והיכן מוכרים את הקרמים הנ"ל?

13/10/2003 | 11:50 | מאת:

שלום לך פילינג מסיר כל מני נגעי עור, אך אינו מיועד להסרת שומות. מרקוס