חימצון שיער הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/10/2003 | 01:49 | מאת: אילנית

שלום ד"ר, ברצוני לדעת כמה פרטים על חימצון שיער הפנים, לפני כמה שנים (בערך 3) חימצנתי במשך שנה שלמה (בערך כל חודש) את שיער הפנים, לאחר שהפסקתי אם זה שמתי לב כי השיער של הפנים השתנה, נהייה קשה יותר, ואולי אפילו נהייה ארוך יותר... אני מעוניינת לדעת אם מחמצנים את שיער הגוף או הפנים הוא גודל יותר או ששאר השיער שהיה בהיר לפני כן נהייה כהה, ולכן זה ניראה כאילו יש לי יותר שיער על הפנים משהייה לפני כן מעבר לכך, האם השיער של הפנים נושר וגדל שוב, האם יש סיכוי שאם לא אחמצן יותר אף פעם, שיער הפנים שלי יחזור להיות כמו בעבר? אודה לך אם תוכלי לעזור ולענות על שאלותי, אני מאוד רוצה לדעת מה הנזק שחימצון גורם לעור הפנים ולשיער הפנים, קשה לי מאוד לראות את עצמי כך, ואני מאוד מתפטה לחמצן שוב את השיער......... תודה רבה על כל תשומת הלב

18/10/2003 | 11:53 | מאת:

חמצון הורס את הצבע בשערה שהיא חומר מת ואין לו כל השפעה על התאים בזקיק השערה ולכן השיער אינו הופך כהה יותר או קשה יותר על רקע זה.