הסרת שיער באינפרא-אדום

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/10/2003 | 14:24 | מאת: יפה

שלום רב, אני מבקשת לקבל קצת פרטים אודות הסרת שיער באינפרא-אדום. התייעצתי עם קוסמטיקאית בנוגע להסרת שיער בגב תחתון לבתי בת ה-13.5. הייתי מבקשת לקבל את חוות דעתכם: האם טיפול במכשירים שכאלה מוכיחים את עצמם? יותר מכך, האם כדאי להתחיל טיפול שכזה בגיל ההתבגרות שמלווה בשינויים הורמונליים? האם הטיפול לא ייפגע בגלל ההתפתחויות הגופניות של הגיל הזה? אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית בהקדם האפשרי. בברכת גמר חתימה טובה, יפה

07/10/2003 | 21:26 | מאת:

שלום יפה מכשירי הסרת שיער למיניהם אינם חודרים מעבר לשכבת העור האמצעית. חשוב לא לבצע טיפול על נקודות חן, וכן לעשות זאת בפיקוח רופא.מעבר לזה, לא מדברים על הסרת שיער של 100% לצמיתות, אלא על הפחתה משמעותית( 80%) של השערות הקיימות למשך מספר מחזורי צמיחה. תמיד ישנה האפשרות ששערות אשר זקיקיהן לא נהרסו אלא נמצאים במנוחה ממושכת " תתעוררנה" במהלך הזמן. חשוב שמקום אחראי מספיק יבטיח טיפול גם בצמיחה מאוחרת או מחודשת כזו. מרקוס

07/10/2003 | 21:32 | מאת:

שלום יפה מכשירי הסרת שיער למיניהם אינם חודרים מעבר לשכבת העור האמצעית. חשוב לא לבצע טיפול על נקודות חן, וכן לעשות זאת בפיקוח רופא.מעבר לזה, לא מדברים על הסרת שיער של 100% לצמיתות, אלא על הפחתה משמעותית( 80%) של השערות הקיימות למשך מספר מחזורי צמיחה. תמיד ישנה האפשרות ששערות אשר זקיקיהן לא נהרסו אלא נמצאים במנוחה ממושכת " תתעוררנה" במהלך הזמן. חשוב שמקום אחראי מספיק יבטיח טיפול גם בצמיחה מאוחרת או מחודשת כזו. מרקוס

07/10/2003 | 22:48 | מאת: יפה

שלום לך דר' מרקוס ! חשוב לי לדעת בהמשך לטיפול באינפרא אדום להסרת שיער מהבחינה ההורמונלית בגיל העשרה , היות וקראתי שבדרך כלל רצוי לא לעשות טיפולים כאלה בגיל העשרה עקב שינויים הורמונליים האם זה נכון ? תודה על תשובתך. בברכה , יפה

07/10/2003 | 21:44 | מאת:

שלום יפה מכשירי הסרת שיער למיניהם אינם חודרים מעבר לשכבת העור האמצעית. חשוב לא לבצע טיפול על נקודות חן, וכן לעשות זאת בפיקוח רופא.מעבר לזה, לא מדברים על הסרת שיער של 100% לצמיתות, אלא על הפחתה משמעותית( 80%) של השערות הקיימות למשך מספר מחזורי צמיחה. תמיד ישנה האפשרות ששערות אשר זקיקיהן לא נהרסו אלא נמצאים במנוחה ממושכת " תתעוררנה" במהלך הזמן. חשוב שמקום אחראי מספיק יבטיח טיפול גם בצמיחה מאוחרת או מחודשת כזו. מרקוס