פטריות בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/10/2003 | 13:45 | מאת: דליה

מזה כמה שנים אני סובלת מפטריות בעור, בתחילה נאמר לי ע"י הרופא שהן נוצרו ע"י חשיפה מרובה לשמש. אך גם בחורף הן מופיעות ואז נאמר לי להימנע ממאכלים מטוגנים. במשך כשנה השתדלתי לא להחשף לשמש והפסקתי לאכול מאכלים מטוגנים , כמו כן השתמשתי במשחה (אגיסטן) שניתנה לי ע"י הרופא. אך לצערי לא רק שהפטריות נותרו על גופי , אלא התפשטו למקומות נוספים. משום כך העור מגרד , לאחר רחצה במים חמים הפטריות הופכות להיות אדומות ואזש לכתמים לבנים , מה אוכל לעשות על מנת שאוכל להיפטר מהפטריות????????

07/10/2003 | 21:49 | מאת:

שלום לך לא סיפרת היכן הפטריות, אך מאיזכור השמש אני מניחה שהן על הגו העליון. אין קשר סיבתי למש ובודאי לא לאוכל. גשי לרופא עור מעודכן שיטפל בך כיאות. מרקוס