אדמומיות מסביב לפה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/10/2003 | 16:38 | מאת: מאיה

אני בת 20, בשנים האחרונות יש לי מין יובש / אדמומיות / פריחה קבועה מסביב לפה באזור הסנטר. הלכתי לרופא עור והוא רשם לי שמפו שנקרא סבוסל , ומשחה שמונעת אדמומיות(משתמשים בה לטיפול באבעבועות רוח) בהמלצת חברה קניתי קרם לחות שנקרא סבוקלם. אף אחד מאלו לא העלים או הטיב את הבעיה. יש לציין שבתקופות מעבר הבעיה נעשית לבולטת יותר. הדבר מטריד אותי מאוד ומשבש את חיי. מה יכולה להיות הבעיה?? בתודה מראש.

03/10/2003 | 16:52 | מאת: מירי

אולי יש לך אלרגיה למוצר מסוים.... לקרם לחות לדוגמא, בושם או למזון מסוים. או אפילו לצמחים..... היתי מציעה לך לעבוד בדיקת אלרגיה במרפאה. כאמור, אלרגיות מתחזקות יותר במיוחד בעונות המעבר. אלרגיה יכולה להופיע בכל גיל, לאו דווקא בגיל צעיר. אני גיליתי אלרגיה לחתולים ואבא בגיל 9. אולי זה תורשתי אצלכם במשפחה? יש לבדוק את זה, לפי דעתי זה שייך יותר לנושא האלרגיות ולאו דווקא לנושא הקוסמטיקה.

03/10/2003 | 16:55 | מאת: מירי

חהחהחהחהחהח "אבא" = התכוונתי לאבק..... חהחהחהחהחחהחהחהח