Protopic בטיפול בסבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/10/2003 | 08:26 | מאת: שרון

שלום ד"ר. אשמח לדעת מה יעילותה של המשחה Protopic בטיפול בסבוריאה דרמטיטיס שלא מגיבה למשחות סטרואידיות וטיפול באנטיביוטיקה מינוציקלין וטיפול ברואקיוטן. חשוב לציין כי כי בבדיקות בפורומים נוספים ישנה שמועה כי ה- Protopic נמצאה יעילה לטיפול במקרים של סבוריאה קשה במיוחד. אשמח לקבל התייחסות מעמיקה וגם לקבל מידע על מכונים/חברות העוסקות במחקר במחלות עור ובינהם סבוריאה דרמטיטיס. בברכה... שרון.

18/10/2003 | 12:04 | מאת:

קו טיפול ראשון ב- SEBORRHEIC DERMATITIS הוא תכשירים אנטי פטריתיים ולא תכשירים סטרואידליים. אין כל מקום לרואקוטן ומינוציקלין שהן תרופות לאקנה במקרים של סבוריאה.את יכולה לנסות לטפל בנגעים עם תכשיר בשם ELIDEL שקרוב מאוד ל- PROTOPIC. הבעיה היא רק המחיר כי התרופה אינה בסל