הצילו!!!! פטריה מטריפה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/09/2003 | 08:41 | מאת: נעמה

שלום רב, יש לי פטריה במרכז כף הרגל והיא לא מגיבה לאף טיפול מזה כחדשיים!!! המראה שלה: עור קצת קשה עם נקודה אדומה שהיא מוקד הגירוד. כמעט ולא רואים אותה, כשמגרדים בלי הפסקה (כי זה ממש מגרד) העור מתקלף ואני פוצעת את עצמי ומגיעה לבשר... ואז זה כואב!!! רופאי עור שונים נתנו לי את הטיפולים הבאים: פיטרקס, דקטרין, קומג'יס, דרמקומבין - אף אחד מהם לא עוזר!!! אני מתעוררת בלילות מרב שזה מגרד, זה גם מגרד במשך שעות היום ואני כבר מיואשת לחלוטין!! בבקשה עזרו לי.!!!!!!!!

30/09/2003 | 20:34 | מאת:

שלום נעמה אם הטיפולים האנטי פטרייתיים לא הועילו- המחשבה הבאה צריכה להיות שלא מדובר בפטריה! איני יכולה להציע לך טיפול בשלט רחוק- כך שאמליץ לך לפנות לרופא העור שסמכת עליו יותר מבין כולם-ייתכן שעברת מרופא לרופא כך שלא נתת הזדמנות לרופא אחד לעקוב אחר מהלך הטיפול שלך מרקוס

26/10/2003 | 20:40 | מאת: אלי

לנעמה מירחי שום כתוש על מקום הגירוד. השאירי את השום במשך כחצי שעה, חזרי על הטיפול פעמיים ביום במשך כשבוע. כבר בטיפול הראשון המקום יפסיק לגרד. שימי לב! אם פצעת את עצמך בגירוד ,המקום ישרוף ויצרוב בהתחלה,עד אשר הפצעים ירפאו אם המקום שורף מאד מאד קצרי את זמן השהיה. אנא דווחי כאן איך זה עבד אלי